Φωτια Λουτρακι / Κατούνα Νέα Ειδήσεις: ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ / Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγο σε δασική έκταση στο λουτράκι.

Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγο σε δασική έκταση στο λουτράκι. Φωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα της δευτέρας σε διαμέρισμα 2ου ορόφου πολυκατοικίας στην οδό καποδιστρίου 7 . Παρ' ολίγο τραγωδία στο λουτράκι. Στο σημείο επιχειρούν 20 πυροσβέστες με 6 . Φωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα της δευτέρας σε διαμέρισμα 2ου ορόφου πολυκατοικίας στην οδό καποδιστρίου 7 στο λουτράκι.

Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγο σε δασική έκταση στο λουτράκι. Κατούνα Νέα Ειδήσεις: Î
Κατούνα Νέα Ειδήσεις: Î"ΕΙΤΕ ΚÎ'Ι ΣΕ Î'ΙΝΤΕΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠÎ'ΘΕΙÎ' from 1.bp.blogspot.com
Φωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα της δευτέρας σε διαμέρισμα 2ου ορόφου πολυκατοικίας στην οδό καποδιστρίου 7 στο λουτράκι. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα σε διαμέρισμα δευτέρου ορόφου σε πολυκατοικία στην οδό καποδιστρίου 7 στο λουτράκι, η οποία επεκτάθηκε . Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στο σημείο έχουν σπεύσει και επιχειρούν 12 πυροσβέστες με έξι . Φωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα της δευτέρας σε διαμέρισμα δεύτερου ορόφου πολυκατοικίας στην οδό καποδιστρίου 7 στο λουτράκι. Στις φλόγες τυλίχθηκε τα ξημερώματα διαμέρισμα του δευτέρου ορόφου σε πολυκατοικία επί της οδού καποδιστρίου, στο λουτράκι, με τη φωτιά να . Πυρκαγιά ξέσπασε τα ξημερώματα της δευτέρας (05/07) σε διαμέρισμα δευτέρου ορόφου σε πολυκατοικία στην οδό καποδιστρίου 7 στο λουτράκι, . Παρ' ολίγο τραγωδία στο λουτράκι. Τέλος καλό όλα καλά σχετικά με τη φωτιά που ξέσπασε πριν απο λίγα λεπτά στο λουτράκι στο πεδίο βολής, κοντά στον οικισμό νέα πολιτεία αλλά .

Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγο σε δασική έκταση στο λουτράκι.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στο σημείο έχουν σπεύσει και επιχειρούν 12 . Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στο σημείο έχουν σπεύσει και επιχειρούν 12 πυροσβέστες με έξι . Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγο σε δασική έκταση στο λουτράκι. Στις φλόγες τυλίχθηκε τα ξημερώματα διαμέρισμα του δευτέρου ορόφου σε πολυκατοικία επί της οδού καποδιστρίου, στο λουτράκι, με τη φωτιά να . Φωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα της δευτέρας σε διαμέρισμα 2ου ορόφου πολυκατοικίας στην οδό καποδιστρίου 7 . Τέλος καλό όλα καλά σχετικά με τη φωτιά που ξέσπασε πριν απο λίγα λεπτά στο λουτράκι στο πεδίο βολής, κοντά στον οικισμό νέα πολιτεία αλλά . Στο σημείο επιχειρούν 20 πυροσβέστες με 6 . Φωτιά ξέσπασε αργά το απόγευμα του σαββάτου σε δασική έκταση στο λουτράκι. Φωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα της δευτέρας σε διαμέρισμα 2ου ορόφου πολυκατοικίας στην οδό καποδιστρίου 7 στο λουτράκι. Φωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα της δευτέρας σε διαμέρισμα δεύτερου ορόφου πολυκατοικίας στην οδό καποδιστρίου 7 στο λουτράκι. Πυρκαγιά ξέσπασε τα ξημερώματα της δευτέρας (05/07) σε διαμέρισμα δευτέρου ορόφου σε πολυκατοικία στην οδό καποδιστρίου 7 στο λουτράκι, . Παρ' ολίγο τραγωδία στο λουτράκι. Φωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα της δευτέρας σε διαμέρισμα 2ου ορόφου πολυκατοικίας στην οδό καποδιστρίου 7 στο λουτράκι.

Τέλος καλό όλα καλά σχετικά με τη φωτιά που ξέσπασε πριν απο λίγα λεπτά στο λουτράκι στο πεδίο βολής, κοντά στον οικισμό νέα πολιτεία αλλά . Φωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα της δευτέρας σε διαμέρισμα δεύτερου ορόφου πολυκατοικίας στην οδό καποδιστρίου 7 στο λουτράκι. Φωτιά ξέσπασε αργά το απόγευμα του σαββάτου σε δασική έκταση στο λουτράκι. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στο σημείο έχουν σπεύσει και επιχειρούν 12 πυροσβέστες με έξι . Μεγάλη φωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα σε διαμέρισμα δευτέρου ορόφου σε πολυκατοικία στην οδό καποδιστρίου 7 στο λουτράκι, η οποία επεκτάθηκε .

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στο σημείο έχουν σπεύσει και επιχειρούν 12 πυροσβέστες με έξι . Κατούνα Νέα Ειδήσεις: Î
Κατούνα Νέα Ειδήσεις: Î"ΕΙΤΕ ΚÎ'Ι ΣΕ Î'ΙΝΤΕΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠÎ'ΘΕΙÎ' from 1.bp.blogspot.com
Φωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα της δευτέρας σε διαμέρισμα 2ου ορόφου πολυκατοικίας στην οδό καποδιστρίου 7 στο λουτράκι. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στο σημείο έχουν σπεύσει και επιχειρούν 12 . Μεγάλη φωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα σε διαμέρισμα δευτέρου ορόφου σε πολυκατοικία στην οδό καποδιστρίου 7 στο λουτράκι, η οποία επεκτάθηκε . Φωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα της δευτέρας σε διαμέρισμα 2ου ορόφου πολυκατοικίας στην οδό καποδιστρίου 7 . Φωτιά ξέσπασε αργά το απόγευμα του σαββάτου σε δασική έκταση στο λουτράκι. Στις φλόγες τυλίχθηκε τα ξημερώματα διαμέρισμα του δευτέρου ορόφου σε πολυκατοικία επί της οδού καποδιστρίου, στο λουτράκι, με τη φωτιά να . Φωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα της δευτέρας σε διαμέρισμα δεύτερου ορόφου πολυκατοικίας στην οδό καποδιστρίου 7 στο λουτράκι. Τέλος καλό όλα καλά σχετικά με τη φωτιά που ξέσπασε πριν απο λίγα λεπτά στο λουτράκι στο πεδίο βολής, κοντά στον οικισμό νέα πολιτεία αλλά .

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα σε διαμέρισμα δευτέρου ορόφου σε πολυκατοικία στην οδό καποδιστρίου 7 στο λουτράκι, η οποία επεκτάθηκε .

Τέλος καλό όλα καλά σχετικά με τη φωτιά που ξέσπασε πριν απο λίγα λεπτά στο λουτράκι στο πεδίο βολής, κοντά στον οικισμό νέα πολιτεία αλλά . Στις φλόγες τυλίχθηκε τα ξημερώματα διαμέρισμα του δευτέρου ορόφου σε πολυκατοικία επί της οδού καποδιστρίου, στο λουτράκι, με τη φωτιά να . Φωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα της δευτέρας σε διαμέρισμα 2ου ορόφου πολυκατοικίας στην οδό καποδιστρίου 7 . Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στο σημείο έχουν σπεύσει και επιχειρούν 12 . Φωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα της δευτέρας σε διαμέρισμα 2ου ορόφου πολυκατοικίας στην οδό καποδιστρίου 7 στο λουτράκι. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα σε διαμέρισμα δευτέρου ορόφου σε πολυκατοικία στην οδό καποδιστρίου 7 στο λουτράκι, η οποία επεκτάθηκε . Φωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα της δευτέρας σε διαμέρισμα 2ου ορόφου πολυκατοικίας στην οδό καποδιστρίου 7 στο λουτράκι. Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγο σε δασική έκταση στο λουτράκι. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στο σημείο έχουν σπεύσει και επιχειρούν 12 πυροσβέστες με έξι . Φωτιά ξέσπασε αργά το απόγευμα του σαββάτου σε δασική έκταση στο λουτράκι. Στο σημείο επιχειρούν 20 πυροσβέστες με 6 . Φωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα της δευτέρας σε διαμέρισμα δεύτερου ορόφου πολυκατοικίας στην οδό καποδιστρίου 7 στο λουτράκι. Παρ' ολίγο τραγωδία στο λουτράκι.

Φωτιά ξέσπασε αργά το απόγευμα του σαββάτου σε δασική έκταση στο λουτράκι. Παρ' ολίγο τραγωδία στο λουτράκι. Στις φλόγες τυλίχθηκε τα ξημερώματα διαμέρισμα του δευτέρου ορόφου σε πολυκατοικία επί της οδού καποδιστρίου, στο λουτράκι, με τη φωτιά να . Φωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα της δευτέρας σε διαμέρισμα δεύτερου ορόφου πολυκατοικίας στην οδό καποδιστρίου 7 στο λουτράκι. Φωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα της δευτέρας σε διαμέρισμα 2ου ορόφου πολυκατοικίας στην οδό καποδιστρίου 7 στο λουτράκι.

Παρ' ολίγο τραγωδία στο λουτράκι. Φωτια Λουτρακι : Fwtia Sth Zakyn8o Ekkenwnontai Dyo Xwria
Φωτια Λουτρακι : Fwtia Sth Zakyn8o Ekkenwnontai Dyo Xwria from www.thepressroom.gr
Παρ' ολίγο τραγωδία στο λουτράκι. Φωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα της δευτέρας σε διαμέρισμα 2ου ορόφου πολυκατοικίας στην οδό καποδιστρίου 7 στο λουτράκι. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στο σημείο έχουν σπεύσει και επιχειρούν 12 . Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στο σημείο έχουν σπεύσει και επιχειρούν 12 πυροσβέστες με έξι . Πυρκαγιά ξέσπασε τα ξημερώματα της δευτέρας (05/07) σε διαμέρισμα δευτέρου ορόφου σε πολυκατοικία στην οδό καποδιστρίου 7 στο λουτράκι, . Στο σημείο επιχειρούν 20 πυροσβέστες με 6 . Μεγάλη φωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα σε διαμέρισμα δευτέρου ορόφου σε πολυκατοικία στην οδό καποδιστρίου 7 στο λουτράκι, η οποία επεκτάθηκε . Φωτιά ξέσπασε αργά το απόγευμα του σαββάτου σε δασική έκταση στο λουτράκι.

Πυρκαγιά ξέσπασε τα ξημερώματα της δευτέρας (05/07) σε διαμέρισμα δευτέρου ορόφου σε πολυκατοικία στην οδό καποδιστρίου 7 στο λουτράκι, .

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στο σημείο έχουν σπεύσει και επιχειρούν 12 . Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στο σημείο έχουν σπεύσει και επιχειρούν 12 πυροσβέστες με έξι . Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγο σε δασική έκταση στο λουτράκι. Πυρκαγιά ξέσπασε τα ξημερώματα της δευτέρας (05/07) σε διαμέρισμα δευτέρου ορόφου σε πολυκατοικία στην οδό καποδιστρίου 7 στο λουτράκι, . Φωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα της δευτέρας σε διαμέρισμα 2ου ορόφου πολυκατοικίας στην οδό καποδιστρίου 7 . Μεγάλη φωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα σε διαμέρισμα δευτέρου ορόφου σε πολυκατοικία στην οδό καποδιστρίου 7 στο λουτράκι, η οποία επεκτάθηκε . Φωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα της δευτέρας σε διαμέρισμα 2ου ορόφου πολυκατοικίας στην οδό καποδιστρίου 7 στο λουτράκι. Φωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα της δευτέρας σε διαμέρισμα δεύτερου ορόφου πολυκατοικίας στην οδό καποδιστρίου 7 στο λουτράκι. Τέλος καλό όλα καλά σχετικά με τη φωτιά που ξέσπασε πριν απο λίγα λεπτά στο λουτράκι στο πεδίο βολής, κοντά στον οικισμό νέα πολιτεία αλλά . Φωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα της δευτέρας σε διαμέρισμα 2ου ορόφου πολυκατοικίας στην οδό καποδιστρίου 7 στο λουτράκι. Παρ' ολίγο τραγωδία στο λουτράκι. Φωτιά ξέσπασε αργά το απόγευμα του σαββάτου σε δασική έκταση στο λουτράκι. Στις φλόγες τυλίχθηκε τα ξημερώματα διαμέρισμα του δευτέρου ορόφου σε πολυκατοικία επί της οδού καποδιστρίου, στο λουτράκι, με τη φωτιά να .

Φωτια Λουτρακι / Κατούνα Νέα Ειδήσεις: Î"ΕΙΤΕ ΚÎ'Ι ΣΕ Î'ΙΝΤΕΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠÎ'ΘΕΙÎ' / Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγο σε δασική έκταση στο λουτράκι.. Τέλος καλό όλα καλά σχετικά με τη φωτιά που ξέσπασε πριν απο λίγα λεπτά στο λουτράκι στο πεδίο βολής, κοντά στον οικισμό νέα πολιτεία αλλά . Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγο σε δασική έκταση στο λουτράκι. Φωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα της δευτέρας σε διαμέρισμα δεύτερου ορόφου πολυκατοικίας στην οδό καποδιστρίου 7 στο λουτράκι. Φωτιά ξέσπασε αργά το απόγευμα του σαββάτου σε δασική έκταση στο λουτράκι. Φωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα της δευτέρας σε διαμέρισμα 2ου ορόφου πολυκατοικίας στην οδό καποδιστρίου 7 στο λουτράκι.

Παρ' ολίγο τραγωδία στο λουτράκι φωτια. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στο σημείο έχουν σπεύσει και επιχειρούν 12 πυροσβέστες με έξι .