Son Dakika Deprem : Çukur 45. bölüm 2. sezon 12. bölüm izle, Çukur son bölüm / Bingöl'de 5.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Türkiye'de olan depremler, en güncel ve son dakika deprem gelişmeleri için ntv'nin deprem sayfasını ziyaret edin. 2.2 km derinlikte gerçekleşen depremin büyüklüğü 3.3 km. Büyüklük tarih saat enlem(n) boylam(e) derinlik(km) md ml mw yer çözüm . Çevre ilçelerde de hissedilen deprem kısa süreli . Ege denizi'nde, muğla'nın datça ilçesi açıklarında, 29 dakika arayla iki deprem meydana geldi.

Akdeniz'de antalya'nın kaş ilçesi açıklarında 6 büyüklüğünde deprem meydana . Çanakkale Ayvacık'ta okullar tatil mi? Ayvacık valilik
Çanakkale Ayvacık'ta okullar tatil mi? Ayvacık valilik from img.a24.com.tr
Türkiye'de olan depremler, en güncel ve son dakika deprem gelişmeleri için ntv'nin deprem sayfasını ziyaret edin. Afad'ın verilerine göre i̇zmir'in menderes ilçesi merkezli 4.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. 2.2 km derinlikte gerçekleşen depremin büyüklüğü 3.3 km. Son daki̇ka i̇zmi̇r deprem haberi̇. Son dakika deprem haberleri burdur'da yaşanan 4.2 şiddetindeki deprem sonrası yakından takip ediliyor. Büyüklük tarih saat enlem(n) boylam(e) derinlik(km) md ml mw yer çözüm . Çevre ilçelerde de hissedilen deprem kısa süreli . Bingöl'de 5.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Son depremler, günün ilk saatleri itibariyle sarsıntı .

4.0 büyüklüğündeki ilk depremin ardından 3.6 . Muğla'nın datça ilçesi açıklarında 3.9 büyüklüğünde bir sarsıntı kaydedildi. Türkiye'de olan depremler, en güncel ve son dakika deprem gelişmeleri için ntv'nin deprem sayfasını ziyaret edin. 2.2 km derinlikte gerçekleşen depremin büyüklüğü 3.3 km. Antalya ve çevresinde de hissedildi: Bingöl'de 5.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Ege denizi'nde, muğla'nın datça ilçesi açıklarında, 29 dakika arayla iki deprem meydana geldi. Marmara denizinde saat 23.59da deprem meydana geldi. Akdeniz'de antalya'nın kaş ilçesi açıklarında 6 büyüklüğünde deprem meydana . Afad'ın verilerine göre i̇zmir'in menderes ilçesi merkezli 4.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. .(yapay sarsinti anali̇zi̇ yapilmamiştir) son 500 deprem listelenmiştir. Son depremler, günün ilk saatleri itibariyle sarsıntı . Büyüklük tarih saat enlem(n) boylam(e) derinlik(km) md ml mw yer çözüm .

Ege denizi'nde, muğla'nın datça ilçesi açıklarında, 29 dakika arayla iki deprem meydana geldi. Muğla'nın datça ilçesi açıklarında 3.9 büyüklüğünde bir sarsıntı kaydedildi. 4.0 büyüklüğündeki ilk depremin ardından 3.6 . Antalya ve çevresinde de hissedildi: Türkiye'de olan depremler, en güncel ve son dakika deprem gelişmeleri için ntv'nin deprem sayfasını ziyaret edin.

Marmara denizinde saat 23.59da deprem meydana geldi. Çukur 45. bölüm 2. sezon 12. bölüm izle, Çukur son bölüm
Çukur 45. bölüm 2. sezon 12. bölüm izle, Çukur son bölüm from i.azonceoldu.com
Son depremler haberleri, sözcü'nün son dakika haberlerinde bulunan son depremler haberinde 1367 kez. Marmara denizinde saat 23.59da deprem meydana geldi. Ege denizi'nde, muğla'nın datça ilçesi açıklarında, 29 dakika arayla iki deprem meydana geldi. Son depremler, günün ilk saatleri itibariyle sarsıntı . Çevre ilçelerde de hissedilen deprem kısa süreli . Türkiye'de olan depremler, en güncel ve son dakika deprem gelişmeleri için ntv'nin deprem sayfasını ziyaret edin. Muğla'nın datça ilçesi açıklarında 3.9 büyüklüğünde bir sarsıntı kaydedildi. Son dakika deprem haberleri burdur'da yaşanan 4.2 şiddetindeki deprem sonrası yakından takip ediliyor.

Son daki̇ka i̇zmi̇r deprem haberi̇.

Muğla'nın datça ilçesi açıklarında 3.9 büyüklüğünde bir sarsıntı kaydedildi. Son dakika deprem haberleri burdur'da yaşanan 4.2 şiddetindeki deprem sonrası yakından takip ediliyor. 4.0 büyüklüğündeki ilk depremin ardından 3.6 . Antalya ve çevresinde de hissedildi: Marmara denizinde saat 23.59da deprem meydana geldi. Ege denizi'nde, muğla'nın datça ilçesi açıklarında, 29 dakika arayla iki deprem meydana geldi. Büyüklük tarih saat enlem(n) boylam(e) derinlik(km) md ml mw yer çözüm . Afad'ın verilerine göre i̇zmir'in menderes ilçesi merkezli 4.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Son depremler haberleri, sözcü'nün son dakika haberlerinde bulunan son depremler haberinde 1367 kez. Son daki̇ka i̇zmi̇r deprem haberi̇. Çevre ilçelerde de hissedilen deprem kısa süreli . Akdeniz'de antalya'nın kaş ilçesi açıklarında 6 büyüklüğünde deprem meydana . .(yapay sarsinti anali̇zi̇ yapilmamiştir) son 500 deprem listelenmiştir.

Çevre ilçelerde de hissedilen deprem kısa süreli . Marmara denizinde saat 23.59da deprem meydana geldi. En son nerede deprem oldu? Akdeniz'de antalya'nın kaş ilçesi açıklarında 6 büyüklüğünde deprem meydana . Muğla'nın datça ilçesi açıklarında 3.9 büyüklüğünde bir sarsıntı kaydedildi.

Muğla'nın datça ilçesi açıklarında 3.9 büyüklüğünde bir sarsıntı kaydedildi. Van depremi ÅŸiddeti kaçtı? Van depremi ne zaman oldu? Van
Van depremi şiddeti kaçtı? Van depremi ne zaman oldu? Van from i2.milimaj.com
Afad'ın verilerine göre i̇zmir'in menderes ilçesi merkezli 4.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Ege denizi'nde, muğla'nın datça ilçesi açıklarında, 29 dakika arayla iki deprem meydana geldi. Marmara denizinde saat 23.59da deprem meydana geldi. Büyüklük tarih saat enlem(n) boylam(e) derinlik(km) md ml mw yer çözüm . Türkiye'de olan depremler, en güncel ve son dakika deprem gelişmeleri için ntv'nin deprem sayfasını ziyaret edin. Son daki̇ka i̇zmi̇r deprem haberi̇. Son dakika deprem haberleri burdur'da yaşanan 4.2 şiddetindeki deprem sonrası yakından takip ediliyor. Bingöl'de 5.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

2.2 km derinlikte gerçekleşen depremin büyüklüğü 3.3 km.

Büyüklük tarih saat enlem(n) boylam(e) derinlik(km) md ml mw yer çözüm . Afad'ın verilerine göre i̇zmir'in menderes ilçesi merkezli 4.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Ege denizi'nde, muğla'nın datça ilçesi açıklarında, 29 dakika arayla iki deprem meydana geldi. Son daki̇ka i̇zmi̇r deprem haberi̇. 2.2 km derinlikte gerçekleşen depremin büyüklüğü 3.3 km. Türkiye'de olan depremler, en güncel ve son dakika deprem gelişmeleri için ntv'nin deprem sayfasını ziyaret edin. Bingöl'de 5.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Marmara denizinde saat 23.59da deprem meydana geldi. Son depremler haberleri, sözcü'nün son dakika haberlerinde bulunan son depremler haberinde 1367 kez. Çevre ilçelerde de hissedilen deprem kısa süreli . Son dakika deprem haberleri burdur'da yaşanan 4.2 şiddetindeki deprem sonrası yakından takip ediliyor. Akdeniz'de antalya'nın kaş ilçesi açıklarında 6 büyüklüğünde deprem meydana . .(yapay sarsinti anali̇zi̇ yapilmamiştir) son 500 deprem listelenmiştir.

Son Dakika Deprem : Çukur 45. bölüm 2. sezon 12. bölüm izle, Çukur son bölüm / Bingöl'de 5.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi.. Son daki̇ka i̇zmi̇r deprem haberi̇. Ege denizi'nde, muğla'nın datça ilçesi açıklarında, 29 dakika arayla iki deprem meydana geldi. Türkiye'de olan depremler, en güncel ve son dakika deprem gelişmeleri için ntv'nin deprem sayfasını ziyaret edin. Son depremler haberleri, sözcü'nün son dakika haberlerinde bulunan son depremler haberinde 1367 kez. Antalya ve çevresinde de hissedildi: